Trebåt og syrefaste skruer

HjemmesideNettbutikkSalgsbetingelserVindusmonteringPrisliste båterSyrefast eller rustfritt stål

Nettbutikk med A4, syrefaste festemidler

fransk-treskrue-lang
       Vareutvalget omfatter treskruer med rett spor, franske treskruer, forskjellige typer maskin-skruer, bolter for sammenføyning, og bolter for løft og fortøyning. For montering av vindu eller luke, selges gummiprofiler med låselist, og rektangulære gummilister. Selger også verktøy for rutemontering.
Hurtig levering, ikke krav om minimum antall.  Ingen tillegg for pakking og fakturering.  Inntil 5 kg kan nå sendes som registrert pakke i postkassen, men begrenset av  pakkens størrelse. Lengde maks 45 cm. Lengde + bredde + tykkelse kan ikke være over 90 cm. Rull: Lengde kan maks være 45 cm. Kunde får beskjed dersom fraktmåte må endres på grunn av pakkens størrelse .  Fraktkostnader beregnes så langt mulig i overensstemmelse med Postens takster for vekt på registrerte pakker. Prisberegning etter sone er ikke integrert i nettbutikken, og butikken forbeholder seg rett til å endre fraktbeløp i overensstemmelse med Bring fraktberegning i forhold til postnummer-sone. Butikken krever ikke minstebestilling, men dersom ordrens totalbeløp  er lavere enn frakt + ordrebeløp, får kunden et krav om å dekke differansen.
 
 Kunde kan velge å handle som gjest eller å opprette en kundekonto først. Uregistrert kunde har samme rettigheter som registrert kunde. Varer som er bestilt og registrert betalt innen 8.30, sendes samme dag, dersom Posten henter her den dagen. Posten kjører her tirsdag og torsdag eller mandag, onsdag, fredag. Søk med postnummer 3530 på Postens side om levering av post. 
  Det blir sendt melding ved eventuell forsinkelse.
 

Alle priser er Inklusiv 25% MVA - Salgsvilkår - Personsvernerklæring
Webshop programvare EasyWebshop