Trebåt og syrefaste skruer

HjemmesideNettbutikkSalgsbetingelserBetalingBehandling av trebåtVindusmonteringPrisliste båterSyrefast eller rustfritt stålFrakt

Betaling

Private kunder må forhåndsbetale. Bedriftskunder kan velge bankoverføring. Foretaksnummer må føres på ordren i adressefeltet. Vanlig faktureres bedrift med faktura som vedlegg i e-post. Bedrift kan be om faktura vedlagt sending, eller faktura i ehf-format.
    Nettbutikken har innebygget 4 alternativ for forhåndsbetaling, bank,  PayPal, Visa eller Mastercard.  Det påløper de samme betalingsomkostninger for Paypal, Visa og Mastercard. Vipps er ikke innebygget, men er et tilleggsalternativ som kunden kan velge etter først å ha valgt bank-betaling. 
     Vipps gjør det mulig med raskere forsendelse enn betaling via bank.  Kunde kan betale med Vipps ved å logge inn på sin mobil, velge "send til" og skrive 90196267 i søkefeldet. Mottakernavn Magne Kvamme blir synlig. Skriv de 4 siste siffer i ordrekopien på melding nede i Vipps-vinduet.
    Kopi av betalt faktura legges  ved i pakken med varene. Kunde kan  be om å motta fakturakopi i e-post.  Bruk kommentarfeltet på ordren.
    Bankoverføring registreres senere enn øvrige betalingsmåter. Ved betaling med PayPal, sender PayPal straks en automatisk kvittering til både kunde og butikk. Denne inneholder kundens navn og betalt beløp. PayPal garanterer for kundens sikkerhet. Ved betaling med PayPal vises overføringskostnaden på utsjekkingssiden.  Det beregnes samme betalingsgebyr for Paypal, Visa og Mastercard. Vipps er foreløpig uten gebyr.
   

Alle priser er Inklusiv 25% MVA - Salgsvilkår - Personsvernerklæring
Webshop programvare EasyWebshop